Styling zit in ons DNA. Het is zo uitdagend dat we het liefst zo vaak mogelijk bij u aan de slag gaan. Maar wij begrijpen dat er ook budgettaire grenzen zijn. Of dat u wellicht ook besmet bent geraakt met het styling-virus en het zelf wilt doen. Daarom willen wij graag onze kennis met u delen.

Brainstormen en inspireren

Als professionals is het voor ons een voorrecht om voor belangstellenden en belanghebbenden creatieve brainstormsessies te organiseren. Dat zijn sessies waarin we bijvoorbeeld een winkel of een bedrijfsruimte kritisch bekijken. Om er vervolgens een concept voor een restyling voor te maken, of een nieuwe lay-out of vlekkenplan. Ook kunnen we een team uitdagen door ze naar een andere winkel of visual merchandising te laten kijken en beoordelen. Op deze wijze kunnen we hen op een informele wijze inspireren. Wij kunnen dan adviseren en eventueel begeleiden bij het aanschaffen van materialen.

Praktisch trainen

Wij organiseren daarnaast ook workshops waarin we u opleiden om het complete traject zelf uit te voeren. Van briefing tot en met uitvoering. Daarbij kijken we waar uw persoonlijke talenten en vaardigheden liggen. Op een energieke en betrokken wijze leren wij u de kneepjes van het vak, toegespitst op uw unieke kwaliteiten. In een informele sfeer gaat u dan aan de slag met het opstellen van een wensenpakket, waarna u een ontwerp maakt (inclusief licht, kleur en materiaalkeuze). Om vervolgens dit ontwerp te vertalen naar een oogstrelend resultaat. U kunt aan de slag gaan met reeds aanwezige materialen of een compleet nieuw concept maken.